Go to Top

Forfatterbesøg: De Hemmelige Youtubere

Med udgangspunkt i romanen ’De Hemmelige Youtubere’ (Gyldendal 2019) laver jeg workshops på skoler for elever i 2. – 6. klasse. Eleverne kommer bag kulissen og hører, hvordan bogen er blevet til – og de skal selv til tasterne med diverse skriveøvelser og skrivelege, der alle har Youtube som omdrejningspunkt. Varighed: 2 lektioner.

Om bogen

”Der er noget, jeg længe har villet spørge dig om, Magnus.” Magnus sank en klump spyt. Det var næsten alle drengene fra klassen, der stod der. Med Kristian og Victor forrest.
”Hvad er det?” spurgte han.
”Er det kolort eller hundelort, du har i ansigtet?”

Magnus har et gigantisk sort modermærke midt i ansigtet. Selma er klassens nørd. Kristian og Victor er klassens overhoveder, som ingen tør sige imod.
Da kongen af YouTube udskriver en konkurrence om at blive den bedste nye youtuber, vil Kristian og Victor selvfølgelig være med. Det vil Magnus og Selma også.
Men ingen må de vide det.
De Hemmelige Youtubere er født.

Gode muligheder for støtte

Statens Kunstfond vil gerne have mig ud i landet, og der er gode muligheder for at få dækket udgifterne til mit honorar gennem puljen: ’Dansk og udenlandsk litteratur til børn og unge.’ Så skal I kun betale eventuelle transportudgifter til og fra København.
Puljen kan både søges af skoler, børnehaver og andre institutioner samt virksomheder, foreninger og enkeltpersoner. Med undtagelse af skoler skal der være tale om åbne, offentlige arrangementer.
Ring eller skriv til mig og hør nærmere. Det er vældig nemt at søge.

Kontakt mig på 26 22 98 46 eller mail@mariar.dk

Anmeldelser

”En fin historie for de 8-12-årige om at skille sig ud og om mobning og venskab. Historien fænger med det samme, den er spændende og medrivende.”

Litteratursiden –

”Historien giver både plads til sjov og eftertanke.”

Weekendavisen

“… en herlig, sprudlende roman, hvor mobning bliver sat på plads, genialt og præcist (…), tilsat fin humor. En vidunderlig bog for tweens.”

Børn & Bøger